Informacion

HORARI D'ATENCIÓ: SECRETARIA, TRESORERIA, BIBLIOTECA - DIMARTS: ¿?- DIVENDRES: 21:30h - 23:00h
E-MAIL: clubmuntanyencterrassa@yahoo.es Tlf: -------------
C/ Alexandre Galí, nº 4. (pisos de l'Agut) 08225 TERRASSA (Barcelona)


domingo, 12 de noviembre de 2023

CURSO NIVEL 1 ESPELEOLOGIA

10/11/23 Comença el Curs de Nivell 1 d'Espeleologia, el primer dia el dediquem a la clase teórica on es parla sobre el Material Personal i la Historia de L'Espeleologia.

 

Comienza el Curso de Nivel 1 de Espeleología, el primer día se dedica a hacer una clase teorica sobre el Material Personal y la Historia de la Espeleología.

Dissabte 11 Anem a practicar a Les Foradades que estan en un petit cingle ple de coves i petites galeries, situat les Pedritxes, Sant Llorenç de Munt.
El Sabado 11 vamos a practicar a Les Foradades, que estan en un peñasco lleno de cuevas y pequeñas galerias situado en Les Pedritxes, Sant Llorenç de Munt.


Diumengue 12 Anem a l' Avenc del Llest, un bonic avenc de -56m de fondaria a la Serra de L'Obac, al sostre del avenc es troba la Galeria Sardi que esta plena de formacions.
Domingo 12, vamos a la  Sima del Llest, una bonita sima de -56m de profundidad en la Serra del Obac en el techo de la sima esta la "Galeria Sardi" que esta llena de formaciones. La setmana vinen seguirem amb mes teorica i mes practiques.
La semana que viene seguiremos con mas teorica y mas practicas.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario